Vår personal

Johan - Köksmästaren, kommer senast från Kronovalls slott där han jobbat med Thomas Drejing
Emil - Hipstern från Malmö som senast arbetat på Mat & vin i slottsparken, gubbakepsen är alltid på!
Lina - Den spontana & spralliga tjejen som hugger in där det behövs-köket, restaurangen eller caféet! Finns inget hon inte klarar av.
Zandra - Den glada Kristianstad tösen som bakar allt vårt bröd & alla fantastiskt goda kakor.
Max - Lundabon som som tar brädan till jobb varje dag året runt, 
Pontus - Göteborgaren som drar torra skämt dagen lång samtidigt som han matar sin surdeg.
Siad - Våran räddare i disken som sliter som en varg dagarna i ända.
Phatman - Mannen från Ceylon som gör allt med ett leende!

Duo med många års erfarenhet

Restaurang Edison ägs av Patrik Alemo och Peter J Skogström. Vi är en duo med många års erfarenhet av både stora och lite mindre kök. Vi har vunnit fina utmärkelser och drivit framgångsrika företag.  Tillsammans med vår personal brinner vi för att ge dig en spännande matupplevelse, varje dag.

 

Peter J Skogström

Peter har tagit med sig rejält med guldglans till Smarta kök. Han blev årets kock 2006 efter att ha varit i final tre år i rad. Han har också vunnit OS-guld tillsammans med kocklandslaget där han varit med i tio år. Peter driver förutom Smarta Kök också Mat & Vin Slottsparken i Malmö tillsammans med sin fru Marie Skogström.

Patrik Alemo

Startade, ägde och drev en restaurang i Malmö. Restaurangen blev snabbt omtalad i Malmö och ett populärt ställe för representationsmiddagar. Patrik har också varit platschef på Sodexo och har många idéer om hur man skapar god mat för riktigt många gäster. Trivs nästan lika bra på kontoret som i restaurangen.