Konferens

Låt oss hjälpa er att skapa effektiva möten. Vi har tagit fram en konferensmeny som sätter lite guldkant på ert möte. Börja med en stärkande frukost. Vill ni sitta hos oss och äta lunch så reserverar vi bord till er, hinner ni inte sitta ner hos oss så levererar vi självklart beställningen till önskad plats. Avsluta dagen med en matlagningskurs för att stärka sammanhållningen i gruppen.

Konferensutbud

Det går även bra att hyra vårt "chambre separee" för en affärslunch, eller vill ni kanske ha en middag med företaget i vår restaurang kvällstid, vi har plats upp till 10 gäster i Chambre separee och 240 i stora restaurangen.
Kontakta oss för mer info.

Frukost/förmiddagsfika
Surdegsbulle med dagens pålägg, färskost & grönsaker, juice & frukt.

Lunch
Dagens baguette med fyllning, sallad och färska grönsaker. Edisons matiga sallad baserad på säsongens råvaror. Dagens ”kalla” lunch, baserad på säsongens råvaror, serveras med dryck & bröd (dagens lunch serveras portionsvis upp till 10 personer sedan på fat).

Lunch / Middag Säsongsbuffé (grönsaksanrättningar tillsammans med kött och fisk)
Förslag: Sockersaltad lättbakad lax med syltad citron & körvel. Rosmarinstekt tupp från Fridshill. Potatissallad med spenat, rödlök, örter & cidersenap. Ugnsrostade rotfrukter med pumpa & rostade pumpafrön. Mixsallad med picklad lök, krutonger & frön.

Eftermiddagsfika
Dagens goda bakverk. Småkakor/mandelskorpor. Fruktsallad med yoghurt, honung & mandel.

Dryck
Kaffe/te, juice, smoothie.