Event & Aktiviteter

Dags att hitta på nåt högtidligt? En stor fest för kollegorna eller en helkväll med vännerna? Vi har plats för 250 personer och stor flexibilitet att anpassa oss efter ditt sällskaps storlek och önskemål gällande arrangemang. Vi tar har öppet för bokningar både kvällstid och helg!

Temamiddagar

Funderar du på att anordna en middagsbjudning med lite extra stil? En marockansk afton kanske? Ett cowboytema? Bbq och grillat? Eller vankas det julfest, bröllop eller en traditionell middag som sätter extra smak på tillvaron? Vi har stor erfarenhet och vana av att anordna temamiddagar och rätter anpassade till speciella tillfällen!

Provningar

Är du sugen på att vidga middagsvyerna och samtidigt utmana smaklökarna? Då kan vi erbjuda öl- och vinprovningar av olika slag kombinerat med en smakfull middag, toppat med chokladprovning och utprovning av olika sorters avec. Tillsammans med dig sätter vi ihop en meny som harmoniserar med provningen du önskar och bjuder på en helkväll som sätter dig och smakerna på prov!

Boka nu

Chambre separée

Du har väl inte missat vårt ”Chambre Separée” med plats för upp till 10 personer!

Det passar särskilt bra vid tillfällen då ni vill äta ostört eller kanske ha ett möte i samband med måltiden.

Här kommer några alternativ på upplägg:

1: Ni sitter där ostört och konfererar och passa på att äta lunch samtidigt. Ni förser er själva med lunchen och ni väljer det alternativet som passar just er bäst. Lokalhyra för Chambre separée är 450 kr ex moms + lunchpriset.

2: Ni kan även hyra chambre separée och sätta er ner till dukat bord! Vi dukar upp med vit linneduk, sätter fram vatten, bröd, smör och sallad. Ni smiter före kön och tar tallriken med det lunchalternativ ni önskar. Lokalhyra för Chambre separée är 800 kr ex moms + lunchpriset.

3: Vid speciella tillfällen då ni har VIP gäster, något att fira eller om ni önskar boka en specialmeny med det lilla xtra. Kontakta köket för en separat offert.

Har ni några andra önskemål eller frågor, hör av er så försöker vi tillgodo se dem.

Hjärtligt välkomna!

Bokningsförfrågan